Redningsdykker, Padi Rescue diver

rescueNår du har fullført PADI`s Advanced Open Water Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli en redningsdykker.
En Redningsdykker er en ressurssterk person i sitt dykkermiljø. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp.

Til nå har all den opplæring du har vært igjennom dreid seg om deg og dine ferdigheter. Nå skal din oppmerksomhet rettes mot de du dykker sammen med.

Redningskurset vil gi deg de kunnskaper og ferdigheter som skal gjøre deg til en bedre
dykker og mer oppmerksom meddykker. Fokus er på sikkerhet, forebygging og handling, og derfor har kurset fokus på den praktiske delen. Gjennom øvelser i vann vil våre instruktører gi deg en opplevelse du sent vil glemme!

For et kurs som setter en såpass alvorlig dagsorden kan betegnelsen «morsomt» virke litt rart. Men det er faktisk regnet som et svært morsomt kurs. Det er utfordrende, spennende og opplevelsesgivende.

Bli med du også, og lær deg ferdigheter og kunnskaper som vil gjøre dykkingen sikrere, bedre og ikke minst morsommere for deg selv og de du dykker sammen med!

  • Begynn kurset allerede i dag på vår elearning app (Kun Engelsk)
  • Ved selvstudie gjennom elæring, kontakt oss for rabattert pris.

Aldersgrense på redningskurset er 15 år.

Kurskostnader

Kurspriser

Print Friendly, PDF & Email