Grunnkurs, Padi Open Water

På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte.Kurset er delt opp i tre deler; teori, basseng og dykking i sjø.All opplæring er tilpasset norske forhold. Derfor lærer vi våre kurselever å dykke med tørrdrakt, året rundt. Vi kjører praksis i små grupper, som gir optimale forhold for læring.Vi er opptatt av at du skal bli en kunnskapsrik og sikker dykker på et hyggelig og kjekt kurs. For å sikre deg de best opplæringsmuligheter har vi tilrettelagt egentilpassing av dykkerutstyr. Dette for å gi alle som ønsker det muligheten til å dykke med utstyr som passer dem 100%.

Inkludert i kurset:

  • Teori undervisning
  • Opplæring i basseng (kan gjøres i sjø)
  • 6 sjødykk

Krav til kurset

For å delta på PADI Open Diver kurset eller Junior Open Water Diver kurset, må du være:

  • 12 år eller eldre (for å melde seg på PADI eLearning må man være minimum 13 år pga internasjonale internett lover) .

Hvilket utstyr skal man bruke?

Pga. COVID-19 må du kjøpe personlig ABC utstyr i forkant av kurset. Dette er maske, snorkel og svømmeføtter. Vi vil være behjelpelig med å tilpasse og skaffe dette. Kom innom butikken vår og prøv utstyret før du kjøper, dette er sterilisert utstyr.Skoleutstyret består av: Våtdrakt (ved bassengtrening) tørrdrakt for sjøen, BCD, pusteventiler, instrument, flasker, vekter, hansker og hette.

Lærematerialet du trenger

Bokpakken er inkludert i kursprisen, du bør starte så tidlig som mulig å lese i denne boken slik at du er best mulig forbedredt til kurset.

E-læring

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å ta teorien på nett via PADI Elearning. Prisen er det samme men ute bokpakke. Du får en kode av oss du kan bruke.

Legesjekk

Legesjekken koster 500 kroner og gjøres i våre lokaler etter avtale med lege, dette skaffer vi til hvert kurs. En lege vil avgjøre om du kan dykke eller ikke.

Kursavgifter

Prisen for grunnkurs koster 6500,- pr. April 2021 ! Tørrdrakt kurs er inkludert i prisen. Samlet sett vil prisen for PADI Open Water ligger på 6500+500+ABC utstyr som igjen kan variere i pris.