Emnekurs

AMBA0028Ålesund Dykkersenter arrangerer et mangfold av emnekurs, og har tilbud for en hver smak. Her finner du alt som er viktig å vite når det gjelder emnekurs. Et emnekurs har mange hensikter, men det viktigste er at du kan dykke og kose deg, og allikevel ha kvalifiserte personer som har ansvar for dykkingen. Du blir sikrere og tryggere som dykker, og du har i tillegg en instruktør som du kan rådføre deg med.

Dykking på et emnekurs er nesten som å dra på et vanlig dykk, men det er en ting som skiller emnekurs dykk fra vanlige dykk. Det er at du har et meget konsekvent mål, og du dykker med dette i tankene. F.eks. på et fotokurs skal du kun ta bilder, på et oppdriftkurs skal du kun øve på oppdrift. Derfor vil du også bli sikker og flinkere i det emne du lærer om.

Dykking er og blir en livslang opplevelse, men det krever at du selv er villig til å utvikle deg, og gi deg selv større horisont innenfor sporten.

Med å delta på forskjellige emnekurs vil du få en morsom, effektiv og sikker innlæring av de emner som du har interesse for. Ålesund Dykkersenter har derfor en meget fyldig kursplan der de fleste av emnekursene arrangeres flere ganger i halv året.

Noe som også er viktig å tenke på er at det å ta mange emnekurs gir deg en bred viten og erfaring innenfor sporten. Padi har derfor laget en anerkjennelse for deg som vil øke kunnskapen og samtidig gjøre litt mer ut av dykkingen. Dvs. at når du har tatt et grunnkurs, et utvidet kurs, et redningskurs og fem emnekurs vi du få statusen «MASTER SCUBA DIVER».

Det er en status du kan være stolt av, når du kan tre frem som en Master Scuba Diver på et dykk eller båtdykk.

Vi mener at du som dykker bør sette deg selv det mål at du skal bli en Master Scuba Diver. Det å gå på kurs generelt er både gøy, trygt og lærerikt, og det samme gjelder for emnekurs. Et emnekurs dykk er som et vanlig dykk, men du lærer mer og du utvider din horisont som en Padi dykker.