Enriched Air Diver kurs

PADI sitt mest populære kurs. Dykking med oksygen beriket luft (Nitrox) gir deg mer NDL (no decompression limit), spesielt på gjentatte dykk.

Krav til deltakelse

  • Sertifisering «OWD»
  • Fylt 15 år

Pris

£155 (engelske pund) – Tilsvarer ca. 1.855,- norske kroner avhengig av valuta kurs. 

Kurset betales på e-lerning (+ sertifisering PADI betales i butikken)

Etter avsluttet nettkurs, kommer du til dykkersenteret og får en gjennomgang og fullfører kurset.

Linke til elearning: https://www.padi.com/courses/enriched-air-diver

Se våre andre PADI elearning kurs her

Antall dykk

  • 0 (kun teori)

Kurs Mål

  • Utvikle dine teoretiske kunnskaper slik at du vil være i stand til å planlegge og gjennomføre sikre dykk med bruk av oksygen beriket luft (Nitrox) som pustegass.
  • Gjøre deg i stand til å analysere luften som er på din egen dykke flaske etter at den er blitt fylt med oksygen beriket luft

Generelt

Dette kurset har som målsetting å kvalifisere dykkere til å bruke oksygen beriket luft (Nitrox) som pustegass på ikke-dekompresjonsdykk. Kurset tar for seg blandingsforhold fra 22% til 40% oksygen, med særlig vekt på 32% og 36% blandinger. Ved å benytte oksygen beriket luft under dykking vil vi få lenger bunntid enn vi ville fått med ”vanlig luft”. Kurset tar for seg de fysiologiske aspektene som bruk av oksygen beriket luft vil medføre. Videre ser vi på spesielle hensyn i forbindelse med rengjøring og merking av utstyr som skal brukes i forbindelse med dykking der oksygen beriket luft benyttes. Du vil lære hvordan du analyserer luftblandingen som du har på flasken etter at den har blitt fylt. Etter hvert som såkalte re-breathere blir billigere vil bruk av dykking med bruk av oksygen beriket luft få helt nye dimensjoner. Dykking med bruk av oksygen beriket luft vil være framtidens form for dykking. Velkommen på kurs!