PADI E-Learning?

I disse CoV-2/COVID-19 (Korona) tider er mange av oss isolerte hjemme, eller hjemme pga. sunn fornuft. Da kan spill, bøker og nettbaserte kurs være en god aktivitet. Vi i Ålesund Dykkersenter anbefaler alle som nå vurderer å ta dykkerkurs eller bygge på godkjente kurs om å melde dere på online kurs. PADI som en av verdens største dykkerorganisasjon tilbyr deg flere ulike teoretiske kurs via Internet. Ikke alle er på norsk, men alle er på engelsk, andre språk legges til etterhvert. Se liste under!

Photo: PADI.com
  • PADI Open water Diver – nå tilgjengelige på 7 nye språk: Tsjekkisk, Kroatisk, Gresk, Ungarsk, Indonesisk (Bahasa), Russisk og Tyrkisk.
  • PADI Enriched Air Diver – 22 språk: Engelsk, Arabisk, Dansk, Nederlandsk, Finsk, Tysk, Gresk, Italiensk, Japansk, Koreansk, Norsk, Portugisisk, Russisk, Spansk, Svensk med Kinesisk, Indonesisk, Thai, Hebraisk og Polsk rett rundt hjørnet.
  • Advanced Open Water Diver: Syv nye språk: Engelsk, Tysk, Fransk, Nederlandsk, Spansk, Tradisjonelt Kinesisk og Arabisk.

Dersom du velger å ta kurser på nett, vil vi trekke fra dette når det praktiske kursene igjen starter opp. Tar du et teorikurs på nett, må du også avlegge en liten prøve på dykkersenteret som bekrefter at du kan det du har lært. Men vi er der for å hjelpe og har du noen spørmål i forhold til nettbasert teori, materiell eller innhold er det bare å ringe til oss. Vi ønsker å legge til rette for at du skal bli en fremtidig sportsdykker.

Lykke til

Photo: Padi.com

About the Author

Tom Knudsen
Admin temp for dykkersenter.