Open Water kurs starter 11 august i Volda

I samarbeid med Volda Dykkerklubb arrangerer vi kurs med start fredag 11 august klokken 1800. Etter 2 helger er du blitt fritidsdykker. Kurset gir sertifisering ned til 18 meter internasjonalt. Vi etterfølger alle retningslinjer fra helsemyndigheter når det kommer til kursvirksomhet og vi er opptatt av at alle skal få gjennomført dykkerkurs på en god måte. Vi informerer derfor om at den teoretiske delen gjøres online. Kontakt oss i forkant av kurset for å få koder til vårt e-læringssystem «PADI E-learning»

 MERKNAD: Dersom lite interesse vil vi starte kurs i Ålesund

«Dykking kan være en sunn fritidsaktivitet for familie og venner verden over. Bli derfor med oss og utvid horisonten din.»

Kurspris: 7500,- inkludert e-læringskurs online.

Prisen inkluderer lån av utstyr under kurset untatt personlig ABC-utstyr:

  • Dykkermaske
  • Snorkel
  • Svømmeføtter

ABC-utstyr kjøpes og tilpasses under kurset!

Legeundersøkelse gjøres på kurset av lege a kr 500.  (Dette kan gjøres hos privat lege før praktisk dykking del) Dersom du bruker privat lege, last ned følgende dokumenter:

Junior fra 12 år . Senior fra 15 år. Med på kurset får du et av våre spesielkurs «PADI Drysuit Diver» (tørrdraktkurs) til verdi kroner 2000,- (sertifikat kan bestilles i etterkant for kr. 800,-).

Meld dere på kurs: Epost: post@dykkersenter.no  SMS/Mobil: 95209111. Telefon: 70123424

Hilsen Svein Wollstad

PADI Master Instructor

About the Author

Tom Knudsen
Admin temp for dykkersenter.