Kurskalender

Hendelser i juni 2022

 • Open Water kurs

  Open Water kurs


  20. juni 2022

  Vi starter nytt kurs 20 juni 2022 klokken 1800. Etter 4 kvelder teori og 2 helger praksis dykking er du blitt fritidsdykker. Kurset gir sertifisering ned til 20 meter (i Norge) og 18 meter internasjonalt. Vi etterfølger alle retningslinjer fra helsemyndigheter når det kommer til kursvirksomhet og vi er opptatt av at alle skal få gjennomført dykkerkurs på en god måte. Vi informerer derfor om at den teoretiske delen kan gjøres online i forkant av kurset. PADI E-learning kan gjøre på norsk og andre språk, kontakt oss for mer info om dette.

  VÅR ANBEFALING

  "Det er svært viktig for oss at du skal føle deg trygg på kurs og at din og vår helse prioriteres. Helse vil vurdert av lege i forkant av kurs, også med tanke på COVID-19. Har du hatt symptomer eller fått påvist smitte i løpet av de siste 3 uker, er det trolig lurt å vente med å ta kurs. "

  Dykking kan være en utrolig fin fritidsaktivitet å holde på med, da ferier i Norge er varierte og naturrike. Vår natur både over og under vann, er både mangfoldig og rik på opplevelser. Bli med nå og få oppleve 70% mer av verden ingen andre får 🙂

  Kurspris kr 6500,- inkl bokpakke. Legesjekk kr 500.   Junior fra 12 år . Senior fra 15 år. Kurset inkluderer PADI Drysuit Diver (Tørrdrakt) kurs a kroner 2000,- (sertifikat kan bestilles i etterkant kr. 700,-). PGA COVID-19 bør alle kjøpe nye masker og snorkel, vi tar med dette første kvelden. (Vi forsøker å følge generelle helseråd ang. smittevern, så alt kursutstyr som dere låner hos oss, er desinfisert før hvert kurs. Hver deltager har dette utstyret gjennom kurset. Er det noe annet du lurer på før kurs, er vi her for å hjelpe deg til å bli en god, sikker og fornøyd ny sportsdykker. )

  Meld dere på kurs: Epost: post@dykkersenter.no  SMS/Mobil: 95209111. Telefon: 70123424 eller digitalt via denne lenken

  Hilsen Svein Wollstad

  Master Instructor

  Mer informasjon

Print Friendly, PDF & Email