Waterproof D7X Nylotech Herre

Waterproof D7X Nylotech Herre

22500,-

 • Produkt detaljer
 • Tileggsinformasjon
 • Kontakt oss
 • Anmeldelser

Vanntett D7X Nylotech Drysuit Siden introduksjonen har Waterproof D7 vært det viktigste valget av tørrdrakt i det avanserte dykkermiljøet. Selv om Waterproof D7 var en moderne tørrdrakt med ekstremt god ytelse, bestemte FoU på Waterproof seg for å gi den en større revisjon. Nylig utvikling innen materiale og forbedret polymervitenskap har gjort det mulig å perfeksjonere Waterproof D7-konseptet. Endringer ble gjort for å gjøre dykking i utfordrende miljøer til en mer behagelig og uanstrengt opplevelse.

Nylotech, et nytt materiale utviklet for å være mykere, men mer motstandsdyktig mot slitasje. Nylotech er blitt slitasjetestet (200.000 rubs) ved Martindale-metoden i henhold til SS-EN ISO 12947-2: 2017. En omformet og slankere passform som resulterer i en mindre klumpete tørrdrakt. En ny lengre og buet glidelås, plassert høyere opp på skulderen for å forbedre overkroppens bevegelse, samt gi enkel påføring og doffing i et forsøk på å øke den generelle dykkeropplevelsen. Glidelåsen er beskyttet av en forbedret ytre coil glidelås nr. 10 med stoffunderlag, noe som sikrer funksjonen til tørrdrakten og dykkerenes sikkerhet.

Håndleddetetninger er utstyrt med SI TECH QCS-ringsystemet som er optimalisert for bruk av ULTIMA tørre hanskesystem. Håndleddesystemet kan utstyres med silikon- eller latexforseglinger. Forbedrede støvler med en nylig undersøkt og hardcore testet gummiformel. I tillegg har resten av de eksterne tilleggene som lommer og slitasjeområder fått en velfortjent ansiktsløftning, noe som gjør Waterproof D7X til den mest moderne tørrdrakten på markedet.

 

Kategori Instrument/computer
Velg Farge:
Color:

Produkt forespørsel

  Ditt navn(obligatorisk)

  Your Epost (required)

  Spørsmål om produkt

  Din beskjed

  [ultimate-reviews product_name='Waterproof D7X Nylotech Herre' review_filtering='[]']

  Leave a review

  [submit-review product_name='Waterproof D7X Nylotech Herre']

  About the Author

  Tom Knudsen
  Admin temp for dykkersenter.