Open Water Kurs

Open Water Kurs


8. juni 2020

Nytt kurs starter mandag 8 juni klokken 1800. Etter 4 kvelder teori og 2 helger praksis dykking er du blitt fritidsdykker. Kurset gir sertifisering ned til 20 meter (i Norge) og 18 meter internasjonalt. Vi etterfølger alle retningslinjer fra helsemyndigheter når det kommer til kursvirksomhet og vi er opptatt av at alle skal få gjennomført dykkerkurs på en god måte. Vi informerer derfor om at den teoretiske delen kan gjøres online i forkant av kurset. PADI Elearning kan gjøre på norsk og andre språk.

VÅR ANBEFALING

Det er svært viktig for oss at du skal føle deg trygg på kurs og at din og vår helse prioriteres. Vi fraråder derfor alle som har hatt COVID-19 sykdom om å ikke ta kurs før de har vært friske i minimum 3 måneder. Dette vil uansett bli vurdert av lege. Har du hatt symptomer eller fått påvist smitte i løpet av de siste 3 uker, er det trolig lurt å vente med å ta kurs. Dette for at vi fremdeles skal kunne opprettholde et godt smittevern

Dykking kan være en utrolig fin fritidsaktivitet å holde på med i disse tider, da ferier i Norge er å anbefale. Vår natur både over og under vann, er både mangfoldig og rik på opplevelser. Bli med nå og få oppleve 70% mer av verden ingen andre får ?

Kurspris kr 5500. inkl bokpakke. Legesjekk kr 500.   Junior fra 12 år . Senior fra 15 år.  (Leie av utstyr inngår i prisen og alt utstyr er desinfisert i forkant i henhold til råd fra helsemyndigheter og smittevernet. Men vi anbefaler alle om å kjøpe eget ABC utstyr som maske, snorkel og finner som dere kan bruke under kurset.)

Brunholmgata 2
Ålesund, 6004
Norge
70123424

Vis hele kalenderen

About the Author

Tom Knudsen
Admin temp for dykkersenter.